Cara Delevingnes mange ansikter

Gratulerer med dagen, Cara!

”Cara, Cara, se hit Cara!” Overalt hvor Cara Delevingne beveger seg vinner hun oppmerksomheten med sine gudinnelignende poseringer. Og så, i ekte Cara-stil, bytter hun om til et crazy dansemodus rett foran kameraene. Modell-Cara ble borte og klovnen slo til igjen.

Cara er kjent for å ikke ta seg selv eller livet for seriøst eller høytidelig. Hun er kjent for sine ansiktsuttrykk og hennes stadig endrede karrierevei. Noen ser for seg henne som den neste Kate Moss, andre mener hun kan få alt til å bli gull. Den yngste i Delevingne- klanen gjør som hun selv vil, og det beundrer vi henne for. 12. august har Cara bursdag, og Stylight vil i den anledning presentere de beste og kuleste ansiktene til Cara Delevingne.

Modellen Cara

Til tross for at hun hater å bli kalt dette, har hun klart å skape en uforglemmelig modellkarriere. Hun ble oppdaget av en agent fra Storm Model Management, faktisk samme agent som oppdaget Kate Moss! Og man ville jo tippet at alt lå til rette for at Cara skulle bli supermodell med en gang, men det gjorde det ikke. I begynnelsen var ikke byrået noe særlig begeistret for de bustete brynene og den gutteaktige stilen hennes. Men etter at hun var med i en kampanje for Burberry i 2011 ble hun kastet ut i berømmelse i løpet av sekunder. Etter dette kunne ingen få nok av henne. Gjennom årene har hun vært med i kampanjer for H&M, Blumarine, Chanel, Dolce & Gabbana, Victoria´s Secret, Fendi og Stella McCartney. På utsiden så livet hennes ut som en drøm som ble til virkelighet. Og det var det kanskje også. Men ifølge Cara Delevingne var det mer som foregikk under overflaten. I august 2015 ble det bekreftet at Cara hadde sluttet som modell for å fokusere på skuespillerkarrieren. Som hun sa til avisen The Times ”Å være modell fikk meg til å føle meg litt hul etter en stund. Det fikk meg ikke til å vokse som menneske. Og jeg glemte på en måte hvor ung jeg var…Jeg følte meg så gammel.”

[unex_ce_button id="content_9t0h0npwy,column_content_yu80m6g8k" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2016/08/Stylight-Cara-Delevingne-funny-faces.gif" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LAST NED GIF[/ce_button]

Skuespilleren Cara

Det virker som om Cara har en tendens til å velge roller i mysteriefilmer. Til tross for sin beskjedne start med Anna Karenina, så klarte hun å eskalere raskt ved å bli en av de sentrale karakterene i The Face of an Angel og Paper Towns. I løpet av dette året har Cara lagt til mange filmer på CV´en. Blant annet Suicide Squad og Kids In Love.

Den tatoverte Cara

Hvem ville Cara vært uten tatoveringene sine? En smart og vakker jente så klart, men det er ikke mulig å snakke om Cara uten å nevne tatoveringene. Hun har valgt å dekorere kroppen sin med livshistorien sin, og resultatet kunne ikke vært kulere. Hennes 20 tatoveringer er alt fra en diamant på hennes høyre øre til navnet ”Bacon” under hennes høyre fot.

Selv om alle tatoveringene er fascinerende, er hennes personlige signaturer løve-tatoveringen på pekefingeren og ”Made in London”- tatoveringen på foten. Mens løve-tatoveringen er ganske lett å tolke, kan ”Made in London”-setningen være vanskeligere å forstå. Den første tanken som kommer er om det dreier seg om røttene hennes. Men faktisk så tok Cara denne tatoveringen som en refleksjon rundt hennes modellopplevelser. ”Når du er i modellbransjen føler du deg som en slags marionette, som underholdning. Du blir sett gjennom og ikke på. Du blir behandlet som en slags utstillingsdukke.” sa hun til Grazia Daily.

  • Stylight Cara Delevingne birthday funny faces cross eye
  • Stylight Cara Delevingne birthday funny faces red lipstick
  • Stylight Cara Delevingne birthday funny faces smize
  • Stylight Cara Delevingne birthday tongue funny faces
[unex_ce_button id="content_wo66bgduj,column_content_yu80m6g8k" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="right" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2016/08/Stylight-Cara-Delevingne-happy-birthday.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LAST NED BILDER[/ce_button]
  • Stylight Cara Delevingne birthday funny faces middlefinger
  • Stylight Cara Delevingne birthday funny faces duckface
  • Stylight Cara Delevingne birthday funny faces angry

Den samfunnsengasjerte Cara

Hvis noen sier til Cara at hun er en rollemodell, vil hun nekte for det med en gang. Hun ser kanskje ikke på seg selv som en rollemodell, men hun er en flittig bruker av sosiale medier og tar opp ulike tabuer i samfunnet. Hun har rettet oppmerksomhet mot hvordan kvinner blir behandlet, ikke bare i modellbransjen, men i alle jobber.

”Jeg tror du finner seksuell trakassering i alle bransjer. Jeg tror ikke det bare finnes i modellbransjen, selv om jeg tror det er verre der. Det finnes mannlige fotografer som kun gjør det på grunn av jentene. Hvis du er pen eller noen liker utseendet ditt, så er det ikke bra… Og det gjelder alle bransjer,” sa modellen til The Times. Hun sto også opp for seg selv da mediene kalte biseksualiteten hennes for en ”fase”, og satte i gang med å lage kampanjen ”We are one” for å støtte National Coming Out Day.

[unex_ce_button id="content_u61m8ei6p,column_content_yu80m6g8k" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2016/08/Stylight-happy-birthday-Cara-Delevingne.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LAST NED BILDER[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_8w9bjkkfd" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2016/08/Stylight-Cara-Delevingnes-mange-ansikter.jpg" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]LAST NED GRAFIKK[/ce_button]

Cara er kanskje ikke perfekt, men holdningene hennes til sine egne feil gjør at vi bare må elske henne.

Så, som hun sier: Omfavn dine rare sider!