20 ting du kan kjøpe for samme prisen som Victoria’s Secrets Fantasy BH

Verdens mest sexy motevisning

I år er det 20-årsjubileet til verdens mest sexy motevisning: Victoria’s Secrets undertøyshow! Og nå som Gigi Hadid og Kendall Jenner er bekreftet som engler samt en fantastisk artist-lineup med blant annet Selena Gomez, Ellie Goulding og The Weeknd, er det garantert å bli et forrykende show! Bortsett fra alt glitteret og glamouren er det den diamantbelagte Fantasy BHen som er det største samtaleemnet. Det glitrende  undertøyet er en VS-engels store drøm og har tidligere blir vist frem på de veltrente kroppene til Miranda Kerr, Gisele Bundchen og Heidi Klum. Avhengig av årstall (og antall diamanter) har BHen en prislapp på mellom $1 million og $15 millioner. Snakk om luksusundertøy!

Årets BH har fått navnet “Fireworks Fantasy Bra” og vil bli vist frem på mega-baben Lily Aldridge. Den er designet av luksusgullsmeden Mouawad, tok 685 timer å lage og er utsmykket med over 6,500 diamanter og edelstener. BHen er inspirert av fyrverkeri og er designet til å se ut som gnister og glitter takket være rosa kvarts, safirer og topaser. Og prisen på denne nydelige kreasjonen? 2 millioner dollars (rundt 17 millioner norske kroner)!

For å sette denne ufattelige luksusen i perspektiv har Stylight kalkulert 20 andre luksusting du heller kan bruke 2 millioner dollars på...

 

[unex_ce_button id="column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#cc91ee" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#29ceb6" button_border_hover_color="#29ceb6" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2015/11/Victoria-Secret-Fantasy-BH-infografi-Stylight.png" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LAST NED INFOGRAFI[/ce_button]

 

Hvis bling og BHer som koster skjorta ikke er din greie?...Hva med champagne, eller privatfly til New York?

Hverdagsluksus

Har du likevel lyst på litt luksus i hverdagen? 2 millioner kan gi deg mye hverdagsluksus:
28,500 runder med brasiliansk voks, 9500 dager på spa, utenkelige mengder lipgloss og 85,300 selfie sticks til å dokumentere din nye makeover med! Så hva hadde du valgt?

Privatfly & Champagne

Nå som showet er flyttet tilbake til New York fra London, hvorfor ikke bruke pengene på å 9 tur-retur flygninger med privatfly fra NYC til London? Og hva med litt champagne på turen - BHen koster det samme som ca. 14,400 flasker med det beste boblevannet fra Dom Perignon!

71 år med nytt undertøy

Og sist, men ikke minst: prisen på Fantasy BHen er det samme som 31,000 sett med vanlig undertøy fra Victoria’s Secret  - det vil si ett sett med nytt undertøy i 71 år!

Så...Hva ville du brukt pengene på?