Kimye Kompasset

Finn ut navnet til Kim Kardashian og Kanye West's lille gutt

Lurer du på hva som kan bli senårets "største" begivenhet? Fødselen til KimYe’s baby, så klart! Kim Kardashian og ektemannen Kanye West venter barn tidlig vinter, og ryktene går allerede om navnet til det nyeste medlemmet av Kardashian West-familien. Her er Stylights topp 12 potensielle babynavn samlet i et interaktivt Kimye Kompass! Klikk på et av våre foreslåtte navn og stem for å se hvor mange som er enige i ditt navnevalg. Føler du deg ekstra inspirert kan du dele dine gjetninger på nettet ved å bruke hashtagen #KimYeKompass

[unex_ce_button id="column_content_zr30mpb26" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#29ceb6" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="#kompasset" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]KOMPASSET[/ce_button]
[unex_ce_button id="column_content_l91iqou36" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#008799" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="#infographic" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]INFOGRAFI[/ce_button]
[unex_ce_button id="column_content_j1uhtad8l" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#29ceb6" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="#navneforklaringer" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]NAVNEFORKLARINGER[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_dzra2bj37" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#29ceb6" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2015/11/KimYeKompassKodeStylight2ed.odt" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]LAST NED KODE TIL KOMPASSET[/ce_button]
[unex_ce_button id="column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#29ceb6" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#29ceb6" button_border_hover_color="#29ceb6" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2015/10/Kimye-Kompass-Infographic_NO3.png" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LAST NED INFOGRAFI[/ce_button]

Navnene og ryktene forklart

Familie betyr alt for Kardashian-klanen. Takket være Keeping Up with the Kardashians har Kims familie bygget et imperium - Som North og den nye babyen vil bli arvingene til. Her er våre familieinspirerte navneforslag:

Robert :

 • TMZ rapporterte at partet vurderte å gå for et mer tradisjonelt navn for deres andre barn.
 • Robert er navnet til Kim Kardashians far. Businessmannen og advokaten gikk bort i 2003 etter å ha fått spiserørskreft. Det er også navnet til Kims bror, som fortrekker å bruke Rob. 
 • Kim var 23 da hun mistet faren, mange år før hun og hennes utvidede familien ble berømte av Keeping Up With The Kardashians.
 • Kim har flere ganger referert til Robert som “verdens beste far” 

 

Omari :

 • Kanye er Swahili for "den eneste"  så Kanye junior er kanskje ikke et bra alternativ...? Når det er sagt, er Omari Kanyes mellomnavn og betyr “Gud den høyeste”.
 • Det betyr også “veltalende” på hebraisk.

Naturalelementer

Paret er veldig spirituelle og har en tendens til å bli inspirert av astrologi og andre naturelementer når det gjelder barnenavn.  

Winter

 • Det ryktet as barnet vil bli født første juledag (TMZ)

 • Winter West høres kult ut!

 

Sirius: 

 • Paret tror at deres første barn (North) er en stjerne og Nordstjernen er definitivt en av de mest velkjente stjernene i galaksen..
 • Sirius sies å være den mest skinnende stjernen på nattehimmelen og navnet kommer fra det gammelgreske ordet 'Σείριος' som betyr 'glødende' or 'brennende'.

Retningsnavn

 South: 

 • Kim sa i et intervju med NPR at hun aldri ville gå for nok et retnings-inspirert navn og spesielt ikke sør som er “lavere” enn nord. “Det er det høyeste punktet” sa hun.
 • Nord (North) betyr “høyeste makt” og Kim sa at North er Kim og Kanyes høyeste punkt sammen.
 • Men når det er sagt, ikke glem at Kim benektet navnet North da hun var gravid i 2013. Kan paret ha forandret mening nok en gang og gå for South for den kommende gutten?

 

Easton: 

 • Kim sa på The Ellen Show at hun likte dette navnet.
 • I Bibelen representerer Øst (East) Guds lys. Det er i denne retningen solen stiger, og er et symbol på en ny dag og en ny begynnelse.
 • Kim synes det et et meningsfult og originalt navn.
 • I numerologi er navnet Easton nummer to, som assosieres med fred og skjønnhet.

Presidentnavn

Ved prisutdelingen VMA 2014 sa Kanye at han ville stille til president: “Jeg har bestemt meg for å stille som president i 2020” - Så rapper-faren vil kanskje bli inspirert av presidenter når det kommer til navnevalg.

 Washington: 

 • George Washington var USAs første president

Kennedy: 

 • Den perfekte miksen av Amerikas mest sexy president og en Kardashian familietradisjon!

Kreative navn

Kim og Kanye slutter aldri å overraske. Her er noen kreative navn som kanskje blir deres endelige valg:

 Wild Wild: 

 • Etter at babyen sparket postet Kim på Twitter 26.juni at hun vurderte dette navnet… Desverre var hun rask til å slette tweeten. 

 

Nazareth: 

 • “Det er barndomshjemmet til Kanye’s frelser, Jesus”. Israel er antikk og historisk, og Kanye elsker at det er selve essensen av spiritualitet og det hellige.

 • Et annet navn i samme kategori er Noel, som er Kims mellomnavn.

Moteinspirerte navn

Enten du elsker eller hater dem, ingen kan nekte paret for å være (lukseriøst) moteriktige! Vi snakker tross alt om familien som kler seg i matchende pelskåper! Kim elsker stramme og dyre klær, og viser gjerne fram formene i tettsittende plagg som skinntights, mens Kanye gjerne er mer casual i hettegensere og sweatshirts. Paret elsker mote mer en de fleste. Kanye hadde sin motedebut ved NYFW og paret er venner med mange designere. Kim elsker Parisisk mote og er gode venner med Riccardo Tisci, Artistic Director av the Paris-baserte motehuset Givenchy.

Balmain: 

 • Kim elsker Paris og Parisisk mote!

 • Kim og Kanye er ambassadører for Balamain, og kan bli sett i SS15 Menswear-kampanjen.

 • Olivier Rousteing, Creative Director av det Parisiske motehuset står paret nær og var til og med gjest i bryllupet deres in Versailles.
 • Kendall og Kylie Jenner fronter Balmain’s nyeste reklamekampanje sammen med andre søskenpar som for eksempel Gigi og Bella Hadid.

 

GAP: 

 • Kanye jobbet deltid i denne klesbutikken da han var 15.
 • “Jeg vil bli Gaps svar på Steve Jobs,” sa West i et intervju med  Style.com.
 • I et annet invervju med Vanity Fair sa han “Jeg har en romanse med Gap”. Kanskje Kanye blir den nyeste tilhengeren av normcore-trenden og skifter ut sine egne Yeezys med New Balance sko for menn?

 

Hva tror du blir navnet til den nye guttebabyen?