May The Style Be With You

Moteikoner får en intergalaktisk makeover

Fra skaperne av The Minionistas kommer nå en ny art intergalaktiske stilikoner… For å feire den etterlengtede premieren av Star Wars: The Force Awakens har vi i Stylight bestemt oss for å gjøre det vi gjør best, og har forvandlet blant annet Karl Lagerfeld, Anna Wintour og Kanye West om til klassiske Star Wars-karakterer! Hvem hadde trodd at selveste Karl Lagerfeld utgjør en stilig Storm Trooper, eller at Miley og Jar Jar Binks har skremmende mange likheter? Bare se her:

[unex_ce_button id="column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#29ceb6" button_border_hover_color="#29ceb6" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2015/12/StarWarsPlaktat-stor.png" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LAST NED PLAKAT[/ce_button]

Forventningene Star Wars: The Force Awakens har vært skyhøye

Alt fra iskrem og neglelakk til kaffe og Googles hjemmeside har blitt gitt en galaktisk makeover for å promotere filmen. Stylight kastet seg på trenden og som et moteselskap var det naturlig å kombinere våre mest elskede moteikoner med Star Wars-universets mest populære ansikter. For som Yoda sier, “Do. Or do not. There is no try.”

Star Wars har vært et gjennomgående tema på catwalken i mange år. Hvem kan vel glemme Chanels AW 2010 istid-kolleksjon med Chewbacca-inspirerte fuskepels onepieces, Balmains C-3PO-inspirerte gullkolleksjon for AW 2013 og selvfølgelig Rodartes AW 2015 kolleksjon som hadde Star Wars-karakterer trykket på flagrende maxi-kjoler!

Tar man en nærmere titt på karakterene i Star Wars er det umulig å overse de intergalaktiske motesammenligningene som ligger rett under overflaten...

Karltrooper & Snowpette

Stormtrooperens monokrome uniform i svart og hvitt er en perfekt match med ikoniske Karl Lagerfeld og hans kjennetegn - svart dress med hvit skjorte. Og selvfølgelig kunne vi heller ikke utelate hans lille kattevenn, Choupette, som ser ut som hun var skapt til å være en mini stormtrooper!

 

Darth Victoria

Hvem andre kan sammenlignes med sithlorden Darth Vader bortsett fra kvinnen som gjorde helsvart moteriktig - Victoria Beckham! Som med Darh Vader synes nok mange at moteskaperen er en fryktinngytende skikkelse, men under den svarte uniformen er et talentfult menneske og en fantastisk designer!

Få Darth Vader-looken med våre forslag:

Yoda Wintour

Jedi Master Yoda er kjent for sitt lille vesen, filosofiske tankegang og vise sistater, så natuligvis forvandlet vi ham om til Editor in Chief av Vogue, og kilden til all motekunnskap - Anna Wintour! Og vi må innrømme at Yoda med bobsveis er overraskende kledelig!

Få Yoda Wintour looken med våre forslag:

R-2-Gaultier

Den modige droiden R2-D2 har en fast rolle i Star Wars og er den eneste karakteren som er med i alle 7 filmene - og er bekreftet å dukke opp i The Force Awakens! Med utgangspunkt i hans faste rolle i filmene og ikoniske farger i hvitt og blått blandet vi ham med den franske designeren Jean Paul Gaultier som også er kjent for sine hvite og blå striper.

 

Krigeren Darth Maul kan oppsummeres med ett enkelt ord… Formidabel! Og i vår galakse er ingen mer formidabel enn rapper/designer/moteikon/pappa Kanye West! Rapperen kler seg ofte i ton-i-ton svart, komplett med hettegenser og lange T-skjorter, og det skulle ikke mye til for å se likheten med den onde Darth Maul. 

Vil du kopiere en mer vintervennlig look fra Kanye Maul?

Cara Delevingne + Chewbacca var et enkelt valg. Den sprø og sjarmerende modellen elsker å skjære grimaser og rocker bedhead som få andre - så naturligvis kombinerte vi henne med alles hårete venn, Chewbacca!

 

I følge Wikipedia var Jar Jar Binks ment som ‘comic relief’ for å få publikum til å le, noe som straks fikk oss til å tenke på Miley Cyrus. Med sine crazy klesvalg, grimaser og ville påfunn får oss til å le såvel som skjemmes...Og i likhet Jar Jar Binks er hun hatet og elsket av publikum!

 

[unex_ce_button id="content_ehibgd8zt" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2015/12/SYLIGHTStarWars-alle-karakterene-farger.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]LAST NED ALLE KARAKTERENE[/ce_button]
[unex_ce_button id="column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#29ceb6" button_border_hover_color="#29ceb6" button_link="https://love.stylight.no/wp-content/uploads/sites/36/2015/12/StarWarsNO-Plakat-hvit-stor.png" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LAST NED BILDE[/ce_button]

Star Wars: The Force Awakens har premiere i Norge 16. desember

Trailere og teasere viser kjente og kjære ansikter som Carrie Fisher og Harrison Ford, samt nye, hotte skuespillere som Lupida Nyong’o og Adam Driver fra Girls. Filmen og detaljene har blitt holdt hemmelig siden den ble annonsert og vi kan knapt vente med å se det endelige resultatet!

The Fashion Force Is Strong With This One #stylewars